Over ons

Cooper Safety Breda

Cooper Safety BV maakt deel uit van Cooper Industries Inc, een internationale organisatie die gespecialiseerd is in elektrotechnische materialen. De Cooper Safety divisie is daarbinnen gericht op noodverlichting, branddetectiesystemen, inbraakbeveiliging en algemene verlichting.

Cooper Safety B.V. produceert en levert noodverlichtingsarmaturen van het merk Blessing. Een merk dat al in de jaren 60, toen voor het eerst sprake was van noodverlichting, zeer betrouwbare en geavanceerde armaturen op de markt bracht. Door de jaren heen, hebben verschillende ontwikkelingen en ervaringen het mogelijk gemaakt, om met technisch hoogstaande armaturen op de markt te komen. Ook esthetisch gezien zijn deze steeds beter te integreren in uw projecten. Cooper Safety streeft er daarbij naar om innovatief bezig te zijn, met oog voor de wensen van de klant. Natuurlijk beantwoorden alle armaturen aan de heersende wetgeving, normen en reglementeringen, zodat u altijd verzekerd bent van kwalitatief goede producten.

Naast Blessing noodverlichting ontwikkelt en produceert Cooper Safety ook algemene verlichtingsarmaturen, brandmeldcentrales en inbraakalarmsystemen. Allen met de daarbij behorende componenten en accessoires. Voor een complete inrichting op het gebied van verlichting en beveiliging, bent u bij Cooper Safety daarom aan het goede adres.

0,1885