Producten

Centrale Batterijsystemen 

Centrale batterijsystemen, een functionele manier van bewaken.
Indien onverhoopt de netspanning uitvalt, worden uw (noodverlichtings-)armaturen vanuit een centraal opgestelde accu gevoed. Een dergelijk centraal gevoed systeem van Cooper Safety kan u een aanzienlijk voordeel in de exploitatie van een noodverlichtingsinstallatie opleveren.

De armaturen vereisen dus minder onderhoud door het ontbreken van lokale armatuuraccu’s, wat duidelijk een besparing oplevert voor moeilijk toegankelijke verlichtingsarmaturen. Het uitlezen van de status van de armaturen via lijnbewaking of armatuurbewaking, kan vanaf een centrale plek. Dit kan via een helder display op de centrale voedingskast tot aan beheer op afstand via TCP/IP. Al onze systemen voldoen uiteraard aan de huidige normering.

Cooper Safety komt nu met een eenduidig platform voor de ZB-S. Het is onder te verdelen in twee series, namelijk ADVANCED en PRO. Hiermee kunnen we al uw wensen en eisen inwilligen.

Centrale noodverlichtingssystemen, CEAG
Met betrekking tot centrale noodverlichtingssystemen kan Cooper Safety zich baseren op een aanzienlijk marktaandeel op de Europese- en wereldmarkt. Ervaring en voortdurende research en ontwikkeling zorgen ervoor dat de centrale noodverlichtingssystemen van Cooper Safety zijn opgebouwd rond de meest recente technologie en communicatietechnieken.
Het Cooper merk CEAG, is hierdoor met recht een aansprekende naam op het gebied van centrale batterijsystemen. CEAG bestaat al 100 jaar, u kunt daarom bouwen op vele jaren van ervaring, kennis en kwaliteit.
 

LP-STAR  
resultaten per pagina

 
 

Cooper


Copyright © 2021 Cooper Safety BV, Breda. All rights reserved.
Realisatie: De Twee Snoeken Communicatie

0,1719